Gringo leave

Moderator: Moderators

NewOrleans

Re: Gringo leave

Post by NewOrleans »

So you give me ban for manners ...12 hour ...and this guy is talking to me that i m piece of shit? its normal? i only defend myself to idiots ruiners leavers and noobs ...Want only norm play game ...normal games! I dont care about premium noobs who kicking me becouse they want to play with noobs so they win...u understand it? I m not gay to calling with some sick man who talking only shits go visit doctor it ll be ok bro ;)
!Unstopped

Post by !Unstopped »

You are not bro. Yes you are a piece of shit why ? Because, you are spamming, and calling the whole nation shit, wtf. look how many reports for you ? Maybe stop being such a pain for all, and go decent games.
This is not the place for bullshit. Just be nice and you will not be banned or kicked and stop hating Russia, judging by a few. There are idiot people, but don’t say about the whole nation.
World Holen Drive

Post by World Holen Drive »

chuder-user wrote: Tue Aug 25, 2020 4:43 pm Так я его и не банил. До начала игры вышел он. Как ты определил это на отчёте или при загруске? Если задержка большая то там непонятно. Да и предыстория хотелось бы. :frog3:
NewOrleans wrote: Tue Aug 25, 2020 6:20 pm Bro i dont understand u... chuder..google translator is shit ..please talk to me in eng so we solve this problem for once
Ну, учитывая, что Чудер неграмотно пишет по-русски, то я вполне понимаю проблемы Орлёнка)) Гугл транслэта не справляется))) Есть же разница между "отсчёт" (count down) и "отчёт". Чудер, не надо подстраиваться под иностранцев, но пиши так, чтобы тебя хотя бы программа переводчик могла понять, если ты, действительно, претендуешь на роль смотрящего.
Мурка тупит.
chuder-user
Модератор

Post by chuder-user »

World Holen Drive wrote: Tue Aug 25, 2020 8:34 pm
chuder-user wrote: Tue Aug 25, 2020 4:43 pm Так я его и не банил. До начала игры вышел он. Как ты определил это на отчёте или при загруске? Если задержка большая то там непонятно. Да и предыстория хотелось бы. :frog3:
NewOrleans wrote: Tue Aug 25, 2020 6:20 pm Bro i dont understand u... chuder..google translator is shit ..please talk to me in eng so we solve this problem for once
Ну, учитывая, что Чудер неграмотно пишет по-русски, то я вполне понимаю проблемы Орлёнка)) Гугл транслэта не справляется))) Есть же разница между "отсчёт" (count down) и "отчёт". Чудер, не надо подстраиваться под иностранцев, но пиши так, чтобы тебя хотя бы программа переводчик могла понять, если ты, действительно, претендуешь на роль смотрящего.
Ну в данном конкретном случае ответ кнопалса на телефоне и некоторые слова автозамена, так что тут уж техника технику не понимает :buldiga: . А так я вижу что просто байтит меня.
:frog2: ссылка - залог удовлетворенности модератора.